BA Caputsteen

Podium - gevangen in verlangen - een succes!

Terugblik

De voorstellingen van donderdag 4 en vrijdag 5 mei zijn een jaarlijkse traditie: ‘Gevangen in verlangen’ van Ruud Wessels is een episch verhaal over een wereld waarin de kloof tussen arm en rijk ontzettend groot is. De leerlingen nemen hun toeschouwers mee naar het jaar 2064. Ze zijn al weken aan het repeteren voor het stuk.

“Je belandt in een complexe wereld waar macht, corruptie en geld hoogtij vieren. Deze voorstelling over de duistere kanten van een futuristische samenleving waarin democratische waarden ver te zoeken zijn, zet je als toeschouwer aan het denken”, vertellen Flora Caes en Tim Glorieux, de leerkrachten Nederlands die de voorstelling regisseren.

De directie is vol lof over de inzet van de jongeren. “Onze leerlingen, die onderwijs krijgen volgens de Freinetmethode, zijn creatief en veelzijdig. Ze doen alles zelf: het ontwerpen van de affiche, het naaien van de kostuums, het maken van het decor, de grime en het verzorgen van de muziek, zang en dans.”, zegt Roos Van Baelen, pedagogisch directeur.

Persbericht.

Vorige artikel Terug naar het overzicht Volgende artikel